Koskensaaren tehtailta naulasesongin parasta asiakaspalvelua

Kevät ja kesä ovat rakentamisen aikaa ja naulakaupan sesonkia. Koskensaaren tehtailla asiakaspalvelusta vastaava Markku Kytölehto kertoo, että varsinkin rautakaupat täyttävät nyt hyllynsä ulkokäyttöön tulevilla kuumasinkityillä nauloilla. Markku lisää, että vakionaulojen ohella kevät on sesonkia erityisesti erikoisnauloille kuten kuparivenenauloille, huopa- ja pärekattonauloille.

Markku on tullut Koskensaaren tehtaalle heti armeijan jälkeen syyskuussa 1997 naulalanganvetäjäksi. Vuosien varrella Markku on toiminut tehtaalla työnjohtajana, varastomiehenä ja logistiikkavastaavana sekä nyt vuoden 2022 alusta tehtaan asiakaspalvelussa. Monipuolisten tehtävien tuoma vahva osaaminen on suuri etu asiakkaita palvellessa. Markku toteaakin, että tehtaalla on vakiintunut asiakaskunta, sillä hintakyselyihin, määräkohtaisiin tarjouksiin ja tietyn naulamäärän rahtikulutiedusteluihin saa vastauksen nopeasti. Asiakkaan tilaukseen reagoidaan mahdollisimman nopeasti ja varastossa olevat naulat pyritään lähettämään heti seuraavana päivänä asiakkaille.

Koskensaaren tehtaiden kotimaiset naulat tuotetaan osin vihreällä oman voimalaitoksen sähköllä. Markku hoitaa työnsä ohella manuaalikäyttöistä vesivoimalaitosta. Vesivoimalaitoksen virtauksen vuoksi järven pintaa täytyy tarkkailla säännöllisesti, jotta veden pinta pysyy turvarajojen sisällä. Keväisin veden pinnan ollessa korkealla voimalaitosta voidaan käyttää jatkuvasti. Tulva-aikaan patoluukkuja joudutaan jopa toisinaan avaamaan ja juoksuttaminen vettä ohi voimalaitoksen. Kesähelteiden aikaan voimalaitoksen käyttöä rajoitetaan tai se sammutetaan kokonaan, jottei järven pinta laske liikaa.

Naulojen valmistuksen lankamateriaali on laadukasta ja asiakkaat kiittelevätkin naulojen kovuutta, sillä ne eivät mene lyödessä mutkalle toisin kuin jotkut halpatuonnilla tuotetut naulat. Pitkät työsuhteet takaavat ammattimaisen valmistuksen ja naulojen tasaisen laadun. Markku huomauttaa myös, että ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistaa erikoisnaulojen toteuttamisen tilauskohtaisesti. Koskensaaren tehtailta toimitetaan nauloja ympäri Suomen rautakauppa-asiakkaille mutta myös suoraan loppukäyttäjälle. Nauloja tehdään mittatilauksena muun muassa asiakkaan haluaman pituuden, paksuuden ja kannanleveyden mukaan. Markku kertoo, että pienet asiakasräätälöidyt toimituserät mahdollistavat paikkotoimituksien nopean toimittamisen rautakauppojen hyllyille, kun tehdas toimii tavallaan asiakkaiden varastona. Koskensaaren tehtailla erikoisnauloja ja vakionauloja on aina varastosta myös pitkin kesää.
 
Ollaan yhteydessä! Koskensaaren tehtaiden naulavalikoimasta löytyy useisiin eri tarpeisiin sopiva naula.

Markku Kytölehto
Tilaukset ja toimitukset
014 415 1200
markku.kytolehto@koskensaarentehtaat.fi