Koskensaaren tehtaiden maastoissa ajetaan kauden ensimmäinen trialin SM-osakilpailu

SM Trialin avauskilpailu Naulatrial ajetaan  24.7. perinteisesti Koskensaaren tehtaiden mailla. 9 kertainen Trialin Suomen Mestari Timo Myöhänen on ollut mukana joka vuosi. Naulatrial eroaa muista SM Trialin osakilpailuista edukseen teknisen haastavuutensa ansiosta. Moottoripyörätrial on moottoripyörällä maastoon merkityllä ajoreitillä suoritettavaa taitoajoa. Tällä ajoreitillä on erikseen merkittyjä tarkkailujaksoja, joissa jokaisella jaksolla oleva jaksotuomari arvostelee kilpailijoiden taitavuutta. Virhepisteitä saa jaksolla muun muassa tukijalankäytöstä. Voittajaksi selviytyy se, jolla on vähiten virhepisteitä.

Kussakin osakilpailussa ajetaan 10-12 eri jaksoa kukin kolmeen kertaan. Koskensaaren tehtaiden maat on mahdollistavat vaativat ja vaihtelevat tarkkailujaksot. Vaikka Trial on ajettu Koskensaaren tehtaiden mailla jo useaan kertaan ei ajettavat tarkkailujaksot koskaan ole samoja. Katsojalle Trial on antoisaa; tarkkailujaksoja pääsee katsomaan hyvinkin läheltä täysin turvallisesti.

Myöhänen odottaa kilpailulta teknistä haastavuutta ja vuosien saatossa tutuksi tullutta tapahtuman hyvää järjestelyä ja ennen kaikkea pärjäämistä kisassa. Myös palkintona jaettava suuri naula erottuu muista palkinnoista persoonallisuudellaan. Palkinnot jaetaan naulatehtaan kupeesta kauniista historiallisesta tehdasmiljööstä.

Tervetuloa seuraamaan Naulatrialia Koskensaaren tehtaiden maille: LA 24.07.2021 klo 10.00!